Neem contact op

Mijn praktijk is makkelijk te bereiken, en is gevestigd in het centrum van Nieuwegein op de Poortenaarlaan 48. Voor het beantwoorden van uw vragen of het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen.

 

Maandag Alleen op afspraak
Dinsdag Alleen op afspraak
Woensdag Alleen op afspraak
Donderdag Gesloten voor afspraken
Vrijdag Alleen op afspraak
Zaterdag/ Zondag Gesloten, mogelijk op aanvraag

 

Treatwell-logo
Paul Bonsel

Vriendelijke , professionele, bekwame pedicure. Weet wat ze doet, neemt de tijd....

(Bron: www.treatwell.nl )

Treatwell-logo
Indra

Regiane, is een er aardig, zorgzaam, vriendelijke gezellig en zeer deskundig! Ik heb een a taak medische pedicure behandelingen gehad bij haar! Ben u opzoek naar een pedicure/ medisch dan ben je bij Regiane in goede handen. Geniet van je behandelingen !😘🤗👍🏻👍🏻(Bron: www.treatwell.nl )

Treatwell-logo
Laura

Ik voelde me gelijk welkom. Het is een zeer nette salon en Regiane is heel vriendelijk en sociaal. Ik heb mijn haar laten knippen en ben er erg blij mee. Ik ga hier zeker vaker komen!(Bron: www.treatwell.nl )

Treatwell-logo
Megan

Ik heb de Spa Pedicure gehad. Regiane was professioneel, vriendelijk en deskundig. Ze heeft mijn voeten echt een metamorphose gegeven. Zelfs een ingegroeide teennagel was geen enkel probleem, keurig opgelost en ze heeft echt haar tijd genomen. En het was ook nog super gezellig! Ben zeer tevreden naar buiten gegaan en kom absoluut weer terug.( Bron: www.treatwell.nl )

Treatwell-logo
Melissa

Al bij veel salons geweest ook in Nieuwegein, die pretenderen de beste te zijn. Gelukkig komt Rhi haar beloftes wel na en zijn mijn voeten altijd super glad, gezond en mijn nagels prachtig.

(Bron: www.treatwell.nl )