Over mij

Mijn naam is Regiane Gaasbeek en ben al 16 jaar als medisch pedicure aan de slag in mijn eigen salon.

Daarnaast heb ik meerdere contracten met zorginstellingen in de omgeving, en werk ik samen met een aantal andere pedicures.

download (3)
download
salonfoto
download (2)
Gratis tip! Verzorg je huid van binnenuit.

Een goede ontwikkeling is dat steeds meer mensen voor een bewuste en uitgebalanceerde lifestyle kiezen. Dit betekent gezond eten, voldoende bewegen en sporten, goed slapen en mindful leven. Deze goede zorg voor lichaam en geest zorgt er dan ook voor dat je goed in je vel zit.

Helaas is bewuste huidverzorging voor veel mensen nog geen vast onderdeel van deze levensstijl. De cosmetica die veel vrouwen en mannen gebruiken zitten vol met synthetische ingrediënten die de huid meer kwaad dan goed doen. Daarnaast hebben veel schoonheidsspecialisten enkel oog voor de huid, de oppervlakte, maar niet wat zich onder de huid afspeelt. Zij behandelen de symptomen van huidproblemen, maar niet de oorzaken ervan.

Mijn gezichtsbehandelingen helpen om je huid gezonder te maken. Maar het echte werk, dat doe jij zelf. Met goede voeding en dagelijks goede verzorging van je huid. Wist je dat acne erger kan worden door koemelkproducten? Of dat veel reguliere huidcrèmes je huid afsluiten en klachten kunnen verergeren? Ook hierin geef ik je graag advies.

Mijn doel is dat jij een prachtige, gezonde huid hebt waar je blij mee bent. Ik help je graag dat te bereiken. Wil jij dat ook? Kom dan eens langs!

Leuk om te geven en krijgen! Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-

Ontvang onze cadeaubon direct per e-mail of binnen twee werkdagen op de deurmat.